duminică, 23 ianuarie 2011

inima.

inima.. hmm

o chestie

nici nu stiu cum o pot defini sincer. inima e ceva, fara de care nu poti trai. cand spui te iubesc din inima, inseamna ca e ceva de genul maximul, pentru ca fara inima nu poti trai. inima mea este bolnava, este foarte bolnava, si starea asta se agraveaza pe zii ce trece. singura care imi mai alina durerea esti tu. totul este asa... pur si simplu, am ajuns sa stau in pat de dimineata pana seara sa ma gandesc.. sa-mi calmez nervi, sa-mi calmez neajunsurile, nemultumirile. nu inteleg de ce ma simt asa, am palpitatii foarte proaste, si din ce in ce mai mari, care ajung sa le am tot timpul. dupa cum spuneam starea mea se agraveaza. nu mai inteleg, frigul iar a venit si credeam ca vine vara !!! dar era prea frumos sa fie adevarat.. vara trecuta a fost like very dubioasa. prea multe prosti.. prea mult timp pierdut sau nu. timpul pierdut a fost ca mi-am pierdut timpul cu unele persoane,  spre sfarsit de vara am avut noroc, dar eram prea debusolat si imi era prea frica sa accept ce imi ofereai. mi-a luat ceva sa accept.. si mi-a luat ceva sa iti arat ce simt. acum.. cand stii ce simt.. uneori simt ca incepi sa ma ignori, sa o lasi mai moale cu mine.. stiu scriu chestii aiurea: inima-iarna-vara, vara-tu, dar asta e. tot ce stiu e ca in clipa asta tremur, tremur, si nu stiu de ce, de ce tremur? spune-mi tu asta. nu stiu, vreau sa plecam odata, sa plecam sa fim doar noi doi, sa stam undeva sa vorbim, sa-mi spui ce vrei de la mine, sa-ti spun ce vreau de la tine, sa-mi spui ce simti pentru mine, sa-ti spun ce simt pentru tine.. stiu doar sa te sufoc, stiu doar sa te enervez, si sa te supar. da te sufoc asa sunt eu, te vreau doar pentru mine, sunt egoist. egoist egoist egoist.  mie rau, mie foarte rau.

luni, 17 ianuarie 2011

nici bine n-a trecut...

nici bine nau trecut acele 5 luni, eram fericiti IEI am facut 5 luni impreunaaaaa !!!  iar astazi totul s-a destramat iar. a fost o zi de cacat. la scoala sau intamplat chestii naspa, boala mi s-a agravat, doza mea mica nu prea am reusit sa o iau astazi, desi am incercat... am vrut. dar boala nu ma lasa, simteam cum ma strapunge cineva, apoi simteam ca esti tu si ca imi ei inima si mi-o strangi in palma cat de tare poti tu, sa ma vezi suferind, sa simt si eu ce ai simtit si tu, sa mor cum tu nu ai murit, iar eu am vrut doar sa fie bine, doar acel "pupi" si acel "hai ma:o3" care ma lasa fara cuvinte de fiecare data cand le rostesti. si iata-ma aci iar, scriind, descarcandu-mi cele mai intunecate ganduri, sau ceva de genul. astazi lai vazut pe acel Marius, am ramas uimit de reactia ta, parca a fost un soc pentru tine cand l-ai zarit, l-ai strigat, te-a salutat, apoi una din cocalarele cu care era a spus: "ce urat e gagiku lu asta". pe moment nu stiam ce sa fac, vroiam sai sar la gat sa il rup sa o calc cu talpa adidasului pe gura, sa-i tai limba, si credeam ca si tu vrei sa o omori, dar dupa am observat ca am trecut strada, si nici nu ai bagat de seama iar eu ramasesem impietrit, confuz, si foarte nedumerit. nu intelegeam, cand cineva se uita la mine in tramvai aka azi aruncai priviri urate de coborau din autobuz, dar atunci ? poate erai prea socata din cauza ca l-ai vazut pe Marius, numai tu poti stii asta. cert este ca eu am incremeit, si nu ti-a picat deloc bine faza cea zis cocalara aia, si nu stiai cum sa-mi spui. vai cat urasc acest monolog pe aceasta pagina. ca sa nomai lungesc atata.. intelege in MORTI MEI odata ca...
Tu Insemni TOTUL !!!!



numai vreau cearta, numai vreau desparitiri te vreau doar pe tine si atat. noi doi sa fim, ca provocari vor fi destule.

                                      Si ca final de orice post,

                                                                    Te iubesc!
                                                                       cu dragoste, Resse.

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

5 luni !

5 luni !
de intamplari, de certuri, de suferinta,  de plansete, de durere,
de fericire, de dragoste, de amor, de iubire, de iubire, de iubire !!!

te iubesc !



[P.S. singura poza care am facuto cu un telefon, trebuia sa memoram aceasta clipa.]



[P.S.2. te iubesc mult de tot prostuto.]

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

!!!!!!!!!

numai numai numai numai numai numai
nu sunt un prost
nu sunt un idiot
ai incredere in mine
crezi ca am sa te las la greu ?!
ei bine NU
dai de greu simti cum totul fuge de sub picioare.. si renunti.. tu renunti nu eu.
si nu intelegi ca no sa plec nu intelegi !
am trecut prin atatea cacaturi, am mai trecut. am mai trecut...
si ? SUNTEM IMPREUNA.
am vazut ca de unele chestii nu te poti tine.. dar aduti aminte
jur ca nu te voi parasi niciodata, nici pentru altul, nici pentru nimic
ADUTI AMINTE !  PROASTO!
am vazut ca totul se destramă, dar asta e.
nu voi pleca voi fii acolo.. asta daca si tu mai vrei sa raman..:-<.

joi, 6 ianuarie 2011

... nu am titlu...

ea: numai pot, vreau sa bag.
 el: numai pot, vreau sa fim iar ca inainte...





atat am de spus astazi.
te iubesc proasto.

marți, 4 ianuarie 2011

Noaptea, Dimineata. Speranta.

azi noapte mia fost foarte rau.. aveam temperatura si singurul motiv pentru care nu ma lasam "dus" erai tu.
intr-un final am adormit. mam trezit pe la un 8, speriat cu o stare foarte naspa si m-am uitat in stanga si in dreapta dar nu erai nicaeri, a fost doar.. a fost doar... si cat imi doream sa fii langa mine in clipa aia, sa te iau in brate sa te tin cum o faceam in diminetile care le-am petrecut impreuna, sati spun cat de frumoasa esti FARA MACHIAJ si cat de mult te iubesc. traiesc cu frica ca nu ma mai iubesti, sau cel putin nu o mai arati, mi-ai spus ca totul sa terminat, dar nu s-a terminat, daca se termina numai simnteam nimic pentru tine, si acum dadeam si eu id-ul meu de mess unei tipe pe facebook care se da la mine si prin acest "dat" la mine, ar spune unele lucruri care ma fac sa ma gandesc la tine... numai suntem impreuna? se simte la fel ca si cum am fii... adica poate "numai suntem impreuna" dar eu am aceleasi sentimente pentru tine.. nu stiu ce s-a intamplat eri.. recunosc a fost vina mea ! a fost vina mea o gramada de timp pentru ca nu am realizat.. si nici nu am vorbit noi despre asta foarte mult... si acum s-a ajuns la asa ceva. putem sa numai fim impreuna, eu tot te iubesc ! te iubesc !!!! te iubesc daäaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? cu acel "da:o3" al tau care de fiecare data cand il spuneai parca ma fermecai... sper ca nu se va duce totul, nu se poate. nu exista. daca te-ai plictisit de mine spunemi! nu vreau sa traiesc in aceasta lume fara tine, ce rost ar avea? ce rost as avea eu pe aceasta planeta?
numai stiu nimic, inca nu pot intelege aceea "despartire" a noastra... si nici nu vreau sa o inteleg, vreau doar sa uit ca "ne-am despartit" si sa mergem inainte impreuna.. si nu uita ce mi-ai jurat !



                                        spune-mi doar ca totul nu a fost o minciuna, spune-mi ca si tu ma iubesti !

                                        TE IUBESC PROASTO !  semntat la final de post tot AL TAU RESSE !!

De ce ?

incepi sa tremuri, simti cum totul se sfarseste, cu fiecare lasa-ma, totul este din ce in ce mai dureros...
incepe dintr-un nimic, si se transforma intr-o cearta neimaginabila.. uneori ramai surprins cum dintr-o chestie
minora se ajunge la o cearta mare si totul pentru ce ? din care cauza ? nici eu nu imi pot gasi raspunsul acesta,
numai tu stii in adancul tau. nu esti cainele meu, nu ai o lesa.. dar nici nu stai intre 5 tipi, care poate fiecare
din ei vor sa iti cunoasca misterele, sati simta buzele dulci si firave, sa te atinga.. dar tu nu iti dai seama
ce pot simti eu. pentru tine este o simpla iesire, un joc cu ceilalti.. din cauza asa zisilor necunoscuti ai ajuns
sa-mi spui:
tu: lasamaaaaaaa
eu: dar...
tu: LSAMAAAAAAAA!

nu stiu cine sunt ei si ce inseamna pentru tine.. ce mi-ai spus.. mi-ai spus. nu vrei sa stii cum e..
nu incerca sa ma intelegi, nici eu nu te inteleg dupa cum spui tu, si ma ataci, ma bruschezi, ma faci sa ma simt
cum nu ti-ai dorit niciodata sa ma simt.. dar nui nimic, voi pune si aceste vorbe, si aceasta cearta undeva adanc.
intr-un sertar unde tin toate lucrurile.. si voi incerca.. si nu voi inceta.. 

                                                              Te iubesc. Al tau.. Resse.